0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

»Jeg var rigeligt selvoptaget og havde aldrig drømt om at få børn. Men så kom børnene, og da de først var der, gav de og det hele sig selv«

Madame Nielsen har levet mange liv, i det seneste har hun skrevet en anmelderrost kærlighedstrilogi, og i det næste vil hun stille sig på scenen for at frelse verden. Felix Thorsen Katzenelson fór næsten vild, da han vandrede en tur i skoven sammen med forfatteren og performancekunstneren for at tale om forelskelse, forvandling og om at leve så uøkonomisk som muligt.

FOR ABONNENTER

»Det er den tredje bog i min kærlighedstrilogi«, forklarer hun, mens hun leder mig ind i skoven. Både Sorø og vejret har valgt det grå og milde som udtryk, den dag jeg er på besøg, og den vindstille skov gør sig godt til en vandrende samtale. »Nede ved søen blæser det«, forsikrer Madame Nielsen mig. Deromkring bor hendes søn og hans mor i en bolig, som også Madame Nielsen for tiden kan kalde hjem.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.