0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Mikkel Hørlyck. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

Filminstruktør om sit største traume: »Jeg blev den, hvis far er en kvinde. Og det definerede mig, inden jeg selv fik mulighed for at finde ud af, hvem jeg var«

Malou Reymanns mor og far blev skilt. Så blev hendes far til en kvinde, og Malou Reymann mistede orienteringen. Indtil hun blev rigtig vred og fik styr på sin historie. Filminstruktørens film over den kan nu ses i biografen.

FOR ABONNENTER

En historie, der har gjort ondt. Men det er også en historie, der handler om et voksent menneske, som i dag har fundet det sprog, hun ikke besad som barn, da hendes far fortalte familien, at han følte sig som en kvinde.​​​​​​

Faren tog navnet Helene, moren flyttede, og 11-årige Malou Reymann mistede sit erfaringsgrundlag. Hun fik en følelse af at være helt og aldeles fraværende i egen krop. Hun mistede simpelt hen kontakten – først med faren og så med sig selv.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil