0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Fx/disney+
Foto: Fx/disney+

Den tredje sæson foregår mest på Paper Bois europæiske turne. Tidligere var sofaen et omdrejningspunkt i pusherne Alfred og Darius' liv, hvor fætteren Earn støder til som manager, da Alfred lykkes som rapperen under navnet Paper Boi.

6 hjerter: Hvis du ikke er stået på endnu, så er det bare om at komme i gang

Tredje sæson af ’Atlanta’ er endnu mere weird og fremragende end de to forrige sæsoner. Daniel Glovers tv-serie er en autentisk hiphopserie og komediedrama om livet i Atlanta. Men mere end noget er den et fremragende filosofisk seriespyd, som altmuligmanden Glover stikker ind i racediskussionen. Kristoffer Hegnsvad uddeler seks sjældne hjerter i denne anmeldelse af tredje sæson. Og samtidig introducerer han til hele serien, der i lang tid har levet en svært tilgængelig tilværelse i Danmark. Nu kan alle sæsoner ses på Disney+.

FOR ABONNENTER

Sæson 1 og 2 kan nu ses på Disney+ sammen med den dugfriske sæson 3, der er endnu mere weird fremragende end de forrige og bygger forventninger op til en historisk stærk afsluttende sæson 4.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu