0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Er podcastens frontløber ved at gå til i tom fortællefedme? Third Ears nye podcast er indpakning uden indhold

Third Ear har triumferet med veldrejede lydfortællinger som ’Kvinden med den tunge kuffert’ og mestrer mediets greb, men i mysteriet om ’Guldringens forbandelse’ i et caribisk ferieparadis’ er der nærmest ingenting bag den ferme indpakning.

FOR ABONNENTER

Det var egentlig af egen drift, kun til indvortes brug og uden tanke på at skulle anmelde, at jeg for en måneds tid siden tegnede gratis prøveabonnement på den nye podcastplatform Podimo. Men jeg havde svært ved at finde noget, jeg orkede. For ærlig talt: Jeg hører altså ikke podcast for at få endnu mere af det, som allerede er smurt ud over de fleste andre billed-, lyd- og bogflader i tykke lag af sikre satsninger og redaktionel gentagelsestvang.

Altså, hvad skal jeg med: Mere Hella Joof? Mere Ane Cortzen? Mere Puk Elgård, Jonathan Spang og Joan Ørting? Nu mangler vi snart kun brødrene Lund Madsen, så kan alle Mediedanmarks faste omkvæd endelig køre i båndsløjfe. Også på podcast.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden