0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Bag massageannoncerne i Ekstra Bladet gemmer der sig klamme huse, mug og menneskehandel

Er JP/Politikens Hus involveret i hvidvask gennem Ekstra Bladets massageannoncer? Danske Bank vil i hvert fald ikke være med længere. Bag annoncerne gemmer sig selvstændige kvinder, der sælger sex under ordnede forhold, men også kvinder, der under kummerlige vilkår arbejder i beskidte og nedslidte boliger, hvor den tunge søde lugt kæmper med stanken af åger, udnyttelse, tvang, menneskehandel, mug og fugt og kattepis og alt muligt andet. Selv lever JP/Politikens Hus og Ekstra Bladet af at se andre efter i kortene, men vil ikke fortælle, hvor meget man tjener på annoncerne.

FOR ABONNENTER

Hun taler hverken engelsk eller dansk, kun spansk, og trods en begyndende mistænksomhed lykkes det at få hende til at fortælle, at hun er fra Den Dominikanske Republik. I en branche, hvor prostituerede lyver sig yngre, fordi mænd gerne vil betale mere for yngre kvinder, virker det ikke, som om hun snyder. Hun siger, at hun er 27 år. Det ligner hun også.

Spar 50 % i det første år

Få udfordrende, engagerende og troværdig journalistik i 2023.

Annonce