0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Mikkel Hørlyck. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

'Jeg ku' give dig alt, hvis du ku' gi' mig en chance, et sidste forsøg på at fange sekundet'. Christian Arendt og Michael Falch i en sand 'Tour de Force'.

Malurt er tilbage: »Det er bare ansigterne, der ser helt anderledes ud«

Det var en koncert med Rolling Stones, der genantændte fem aldrende mænd fra Malurt. Efter års hård træning og streng diæt er de klar til at ramme Danmark igen med en nerve fra bandets storhedstid i 80’erne. Vi blev lukket ind i træningsrummet.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

FOR ABONNENTER

40 år efter, at debutpladen med den tidstypiske titel ’Kold krig’ udkom, er den for en stund gendannede gruppe klar til en sidste runde i manegen. Officielt har Malurt ellers blot været ’langtidsparkeret’, som bandets medlemmer kalder det, i årtier.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce