Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind
Læserne drømmer om mange forskellige rejser i 2021. Så vi må håbe, at rejserestriktionerne snart kan ophæves, så de kan få deres drømme opfyldt.
Rejser har bedt læserne beskrive deres rejsedrømme for det kommende år. Se vinderne i konkurrencen, og få inspiration til din egen ferie i de mange gode bud i kategorierne byferie, drømmerejse, togrejse, aktiv ferie, Danmark og bilferie.
Er du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind
Annonce
Politiken og Villum Fonden hylder de dygtigste og mest dedikerede lærere i Danmark. Du kan nu indstille din kandidat fra grundskolen, gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser.
H.W.Larsens butikker er åbne igen, og derfor kan Politiken-abonnenter lige nu få slebet 5 knive for 4 knives pris samt 15% rabat på hele sortimentet som altid.
Annonce
I dag er det 8. marts - kvindernes internationale kampdag. Og det er det efter et år, hvor MeToo-bevægelsen fik sit store gennembrud i Danmark. For i 2020 blev kvinders vidnesbyrd om krænkelser for alvor en magtfaktor i debatten. Men hvordan efterlader det bevægelsen i dag?
Debatten om de danske børn i de syriske fangelejre Al-Hol og Al-Roj er blusset op igen. Politikens Bo Søndergaard har besøgt lejrene og fortæller i dagens afsnit om de danske kvinder, der rejste ud for at leve i Islamisk Stat. Og som nu bønfalder den danske regering om at hente børnene hjem.
I dag, 4. marts, bliver Donald Trump genindsat som præsident. Det tror i hvert fald en del amerikanske QAnon-tilhængere.
Konspirationsteorier har bidt sig fast i det politiske USA. Politikens korrespondent Sandra Brovall fortæller, hvordan den største teori af dem alle – at Trump var offer for organiseret valgsvindel – er en kernefortælling i det republikanske parti.