0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Først ligger et kæmpe stykke stof fladt på jorden. Så trækkes der ud i siderne. Når en ventilator blæser luft ind, bliver ballonen stor som et hus. Ballonskipper Philip Mundt og en hjælper tjekker liner og sikrer, at alt sidder, som det skal.

Her er utroligt tyst. Folk på jorden råber god tur, og harer og hjorte, der opdager os, spurter væk

Varm luft og tyngdekraft, himmel og jord, brøl fra gasbrænderen. At få en ballon så stor som et hus i luften, at flyve og lande igen giver en blanding af action og indre fred.

FOR ABONNENTER

Vi er i alt seks ballonnovicer, der skal med på tur i den blå-hvide og i en lidt mindre regnbuefarvet ballon. Dreamballoon har siden 2012 udbudt ballonture til danske luftfarere. Firmaets ejer, Philip Mundt, har været ballonentusiast i mange år og var den første dansker til at etablere et ballonfirma, som hver sommersæson har op mod 2.500 gæster med i luften over Danmark.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.