0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Gregers Tycho/RITZAU
Foto: Gregers Tycho/RITZAU

Magtfuld fondsmand står bag bud på Danmarks fremtid: »Den nuværende italesættelse af fremmede hører ikke til i det Danmark, jeg kender«

Verden befinder sig i en klimakrise, der tvinger os til at ændre vores samfund. Men hvordan kommer det danske velfærdssamfund til at se ud anno 2050? Det giver Carlsbergfondet nu et bud på. Her savner formand Flemming Besenbacher nogle mere fremadskuende politikere, som er villige til at inddrage flere eksperter.

FOR ABONNENTER

Omfattende investeringer i vindenergi har udbygget og manifesteret Danmarks position som verdens førende land i den grønne omstilling i en økonomi, der stort set ikke bidrager til nogen forurening. Du går ikke længere på Facebook for at give din mening til kende – eller råbe – i debatten. Nej, du leverer dine argumenterer på det fælles offentlige debatforum, hvor regulatorer hver eneste dag modererer samtalen og bekæmper misinformation.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

KAMPAGNETILBUD - SPAR 50 %
Få avisen fredag-søndag for kun 244 kr./md. i 6 måneder

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage