»Hvad fanden skal man ellers sige? Det sårbare er jo en del af mit liv. Det er fyldt med forkerthed og alle mulige fejl«

  Hvis Mia Lyhne har lært én ting, er det, at berømmelse ikke er et mål i sig selv.

  I disse uger får skuespilleren, der er kendt fra 'Klovn' og 'Vild med dans', folk til at grine i Tivolis ’Mor og far sidder i Grøften’, men hun længes efter at forløse store dramatiske roller, hun har forberedt sig på hele livet, men aldrig fået lov til at spille.

  Læs Michael Bos interview med Mia Lyhne her.

  »Jeg elsker, når jeg bliver sådan ... personligt vred på banen. For så glemmer jeg alt andet. Trætheden og alle de andre følelser forsvinder lige pludselig«

  Nadia Nadim ser et stort potentiale i kvindefodbold herhjemme. »I USA er de kvindelige spillere som rockstjerner. Og det er ikke, fordi de amerikanske hold er så meget bedre til fodbold, det er bare deres PR og den måde, spillerne er blevet markedsført, der er bedre, siger hun. I Norge har kvindelandsholdet for nylig fået ligeløn, så de tjener lige så meget som herrelandsholdet. Det så Nadia Nadim også gerne ske herhjemme.

  Nadia Nadims far var general i Afghanistan. Han var kærlig. Når han ikke slog.

  Eller stod på altanen med en ladt riffel som en del af børneopdragelsen. Hun har måttet lære at bruge sit temperament konstruktivt.

  I en ny selvbiografi fortæller hun historien om sit liv. Om at blive første flygtning på landsholdet og en af Danmark største stjerner.

  Og om at være sig selv »100 procent«. Uanset hvem der så tror, de bestemmer over hende.

  Læs Gudrun Marie Schmidts store interview med Nadia Nadim her.

  Annonce

Annonce

  Annonce