• Et erhvervsabonnement på Politiken holder virksomhedens medarbejdere opdaterede og velinformerede om økonomi, teknologi, samfund, kultur og debat samt naturligvis seneste nyt - nationalt og internationalt.

  Politiken tilbyder skræddersyede avis-løsninger, tilpasset virksomhedens behov – uanset om avisen skal fungere som kompetenceløft, arbejdsværktøj eller frynsegode.

  Blandt abonnementsmulighederne er et privat abonnement på papiravisen, hvor dagens avis hver morgen leveres på medarbejdernes hjemmeadresser. En anden mulighed er en digital løsning, enten i form af adgang til e-avisen eller politiken.dk. Denne løsning kan udformes som personlige adgange, der kan bruges på farten, eller som en IP-løsning, der tilgodeser medarbejdere og virksomhedens gæster på arbejdspladsen. Politikens digitale produkter kan naturligvis tilgås på både desktop, tablet og mobil.

  Ring til os i dag – så finder vi sammen den optimale løsning for netop jeres virksomhed.

  Kontakt Politiken Erhvervssalg

  Telefon: 3347 1030

  Mail: erhvervskunde@pol.dk

  Abonnementsvilkår gældende fra den 1. maj 2017

 • PAPIRAVIS

  Politiken er Den levende avis. Med 263.000 læsere på hverdage og 303.000 læsere om søndagen* er Politiken Danmarks største betalte dagblad.

  Vi når vidt omkring på en uge i avisen, og der er meget mere at komme efter end nyheder. For debat, analyse, økonomi, teknologi, kronikker, foto, portrætter og lange fortællinger fylder en væsentlig del af vores spalter. Ligeledes fylder det liv vi lever. Med kulturstof, mad, bolig, design og guider til det bedste byen har at byde på.

  *Gallup læsertal, marts 2018

 • E-AVIS

  E-avisen er en 1:1 udgave af papiravisen, bare i digitalt format. Den udkommer allerede når vi sender næste dags avis til tryk kl. 22.15. Er man på rejse, langt fra kontoret eller den private postkasse, er e-avisen særdeles velegnet og et populært valg. E-avisen kan tilgås både på desktop og via app’en Politiken E-avisen på mobil og tablet.

 • KOMBI

  Et kombi-abonnement giver medarbejderen det bedste af to verdener: Papiravis de dage der er mere tid til fordybelse – eksempelvis i weekenden – og adgang til e-avisen og politiken.dk alle ugens dage.

 • POLITIKEN.DK

  Politiken.dk er Politikens nyhedsside, som hver dag opdateres med nyheder og breaking news. Men vi arbejder hele tiden også på nye måder at formidle kvalitetsjournalistik og begavet underholdning på digitalt. Politiken.dk er derfor meget mere end nyheder. Det er web-tv, podcasts, long-reads og analyser med intelligente og interagerende infografikker og det er her vi gør læsernes liv nemmere med nyhedsbreve redaktionen går i dybden med, så kun det allervigtigste overblik lander i indbakken.

  NB: Politiken.dk sælges kun som gruppe-adgang for mindst 10 medarbejdere. Kontakt os gerne for en pris.

 • IP-løsning

  Der er flere muligheder for adgang til e-avisen og politiken.dk – det kan være alt fra en IP-løsning, der giver alle medarbejdere adgang når de er på job, til en løsning baseret på JP/Politikens Hus’ Medielogin, hvor udvalgte medarbejdere har adgang hjemme, på farten og på arbejdspladsen – eller en kombination. En aftale er altid fleksibel og skræddersys til netop jeres virksomheds behov.

 • Kontakt Politiken

  Bestil erhvervsabonnement