0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
© John Moore, Getty Images
Foto: © John Moore, Getty Images

Toårige Yanela Sanchez fra Honduras græder, da hun og hendes mor, Sandra Sanchez, tages i det amerikanske grænsepolitis varetægt i McAllen, Texas, USA, den 12. juni 2018.

En grædende 2-årig fik hele verden til at måbe over Trump : Her er verdens bedste pressefoto

Den barske skæbne for migrantfamilier på grænsen mellem Mexico og USA vinder World Press Photos pris for årets bedste pressefoto.

FOR ABONNENTER

Nu er det fundet, verdens bedste pressebillede 2019.

Der blev sendt 78.801 fotografier ind. Men ved aftenens ceremoni i Amsterdam kunne juryen endelig pege på dét fotografi, der løber med World Press Photos hovedpris, årets bedste pressefoto.

Vinderen blev fotografen John Moores billede af familieadskillelserne ved grænsen mellem USA og Mexico, der er taget 12. juni 2018.

Yana fra Honduras græder, mens hendes mor kropsvisiteres af en amerikansk grænsebetjent i grænsebyen McAllen i Texas. Den lille pige på knap 2 år og hendes mor var en del af en flygtningekaravane, der krydsede Rio Grande-floden fra Mexico på tømmerflåder, hvorefter de blev tilbageholdt af de amerikanske myndigheder ved grænsen til USA.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden