0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Big Mac og bourgogne: Sådan parrer du god vin med billig takeaway

Coronakrisen har fået budcyklerne til at flokkes på Københavns cykelstier. Hvordan hacker du den billige takeaway, så den smager mere af gourmet? I sin nye bog ’Big Macs & Burgundy: Wine Pairings for the Real World’ klæder sommelier og forfatter Vanessa Price dig på, så du kan drikke fancy vin til din ufancy takeaway. Her er et uddrag, hvor hun fortæller om kunsten at drikke (god) vin til mad fra McDonald’s.

FOR ABONNENTER

Vi måtte selvfølgelig have hver sin samling. At skulle deles var aldeles udelukket. Og selv om vi mange gange forsøgte at skære det ud i pap for vores far, fattede han aldrig, at de skulle være intakte i deres originale plastikindpakning, så vi kunne sælge dem for svimlende, livsforandrende summer på et senere tidspunkt. Ifølge mine beregninger var den potentielle værdi af disse Beanie Babies på samlermarkedet fuldkommen åbenlys. Det ville være aldeles vanvittigt ikke at købe dem alle.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

IBYEN