0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Anders Frey blev mistænkt. Men han vidste ikke for hvad. Eller af hvem. Og mareridtet var kun lige begyndt

Anders Frey fik at vide, at han var mistænkt. Men han vidste ikke, hvad han var mistænkt for. Eller hvem der mistænkte ham. Og heller ikke, hvorfor mistanken var opstået. Senere blev han kaldt ’krænkeren’ og fandt ud af, at det handlede om hans børn. »Jeg er psykisk robust, men det her tog pippet fra mig«. Så begyndte han sammen med sin kone at slås mod systemet. De mener, at kommunen har krænket dem. En række tvivlsomme underretninger har siden chokeret Fanø, men skaden er allerede sket. At leve under mistanke betød, at den 41-årige læge trak sig fra sine børn, blev bange for at lege med dem og ikke turde tumle ved sengetid. Tilliden til systemet var væk. I sidste uge blev en uvildig redegørelse om sagen lagt på bordet.

FOR ABONNENTER

I dag er huset, som et hus på Fanø skal være: stråtækket, småsprossede vinduer, velholdt, og på samme tid et hus under evig istandsættelse. Der er bjælker i loftet, en væg, der skaller, smukke møbler og en lp-samling med Bob Dylan og musik, der ligner. Desuden er der et studie med et klaver, mikrofoner, højtalere og 16 guitarer. Julie og Anders Frey mødte hinanden i det københavnske musikmiljø. De spiller i to bands og er jævnligt ude at optræde.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden