0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af en politiken-abonnent. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Cathrine Ertmann
Foto: Cathrine Ertmann

Portræt af en epidemi

Corona-krisen har lært os mange ting. Blandt andet hvor flygtigt og sårbart alting er. Hvor lidt der i virkeligheden skal til, før institutioner, levemåder og sammenhænge, vi troede var hugget i granit, forvandles til støv. Men vi har også lært, at selv, når meget ikke er, som det før var, går livet videre. Vi fødes og dør. Vi arbejder, fester og er sammen – blot på nye måder. Kort sagt: Vi overlever som samfund.

Gennem tre måneder har Cathrine Ertmann fotograferet livet i Danmark og i en periode, hvor vi en overgang frygtede det værste, fastfrosset øjeblikke af sorg og glæde, af livskraft og af resignation.

Der er kun gået nogle måneder. Det føles allerede som en evighed siden.

FOR ABONNENTER

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Mere fra os