0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mia Klit/privatfoto
Foto: Mia Klit/privatfoto

En simpel blindtarmsoperation gjorde 39-årige Torill Klit lam og blind, og til sidst besluttede hun at få hjælp til at tage sit eget liv

Torill Klit skulle bare have fjernet sin blindtarm, men operationen gik galt. Hun kom gående ind på Bispebjerg Hospital, og hun forlod sygehuset i kørestol. Lam fra livet og ned, med stomipose og næsten blind. I over to år kæmpede hun for at genfinde fodfæstet i tilværelsen, men til sidst besluttede hun, at livet ikke længere var værd at leve. Assisteret selvmord er ikke tilladt i Danmark, så med hjælp fra familien måtte hun lægge en hemmelig plan for at få lov at dø.

FOR ABONNENTER

Næste morgen tog moren igen ind til Bispebjerg Hospital, og hun blev bekymret, da hun så sin datter. Torill havde røde plamager i hovedet, hun kastede op, og hun var plaget af smerter. Lægerne havde mistanke om, at smerterne skyldtes blødning efter operationen, og de ville tale med hende om risikoen ved en ny operation.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden