Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
P
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Realdania er tilfreds med at 150.000 mennesker har besøgt Dansk Arkitektur Center i Blox' første leveår. Til gengæld går det trægt med udlejninge af husets penthouselejligheder.

»Jeg synes stadig, bygningen er grim, og jeg bryder mig heller ikke om den indeni«: Er Blox et misfoster eller et af Københavns arkitektoniske trækplastre?

For et år siden åbnede Realdanias milliarddyre prestigeprojekt på havnen til en fanfare af kritik. Siden har rejseguiden Lonely Planet fremhævet Blox som en af grundene til, at København topper listen over byer, der skal besøges i 2019. Men kritikerne holder fast: Blox er grim og fejlplaceret.

FOR ABONNENTER

Nede ved havnekajen ligger Københavns mest udskældte bygning og reflekterer solskinnet i sine store irgrønne containere af glas og stål. Det har den nu gjort i et år.

Fra fitnesscenteret inde i bygningen kan man følge med i, hvordan den kommende cykelbro, Lille Langebro, er ved at blive gjort færdig og formentlig vil føre mange flere københavnere og turister forbi Realdanias 2 milliarder kroner dyre prestigeprojekt, Blox.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden