Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
James Carpenter Design Associates
Foto: James Carpenter Design Associates

Den aflange del af bygningen forestiller Bornholms nuværende kunstmuseum, mens bygningen med glaspartierne forrest er en skitse af museets kommende tilbygning.

»Jeg synes, det er noget svineri«: Bornholms Kunstmuseum bygger ud. Og det er til bornholmere og arkitekters store fortrydelse

En kommende tilbygning til Bornholms Kunstmuseum har i årevis mødt kritik. Torsdag får museet formentlig den sidste tilladelse, inden byggeriet kan begynde. En nabo til museet er rasende, øens tidligere borgmester ligeså, og arkitekter kalder udvidelsen »brutal« og »noget, man hellere kører en kedelig omvej for at undgå«. Museets direktør afviser kritikken. Han mener, at den nye tilbygning er en gave til både kunstmuseet og klippeøen.

FOR ABONNENTER

I kanderne er der kaffe og pebermyntete. På væggene børnebørnenes tegninger og perleplader. I går blev Lene Elisabeth Koefoed bedstemor for sjette gang. I dag serverer hun hjemmebagte valnøddeboller med smør og frugtkompot iført en strikket sweater.​

Det er ikke til at se. Men Lene Elisabeth Koefoed er rasende:

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden