0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Leonora Christina Skov har fans. Det kalder de sig selv, og det kalder hun dem også. De fleste følger hende også på Instagram, som »er et medie for bogelskere«, siger hun.

Forfatteren Leonora Christina Skov er kommet i stiv medvind med sin nye bog: »Hvad sker der for den her lancering, er I sindssyge?«

Lige nu oplever forfatteren Leonora Christina Skov noget, hun ikke har prøvet før: Hendes bog sælger. Folk står i kø til signering og har hjemmelavede grydelapper med som tak. 800 læsere har skrevet til hende. Men hvorfor er det netop denne bog, bogelskere vil tale om lige nu?

FOR ABONNENTER

Gågaden i Odense ligner strøget i enhver anden dansk købstad. Nederst en bund af fugtige fliser med sporadiske hvide pletter af udtrådt tyggegummi, til begge sider genkendelige skilte uden for Matas-butikker og optikere, øverst en tung februarhimmel.

Leonora Christina Skov ligner kun sig selv. I sin babylyseblå vinterfrakke, skriggule Mary Jane-sko, mørkebrune signaturkrøller og rød læbestift virker hun nærmest selvlysende midt i alt det grå.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.