0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Ubisoft
Foto: Ubisoft

Holdet bag 'Far Cry 5' har blandt andet allieret sig med en kult-ekspert, for at fortællingen om organisationen 'Project at Edens Gate' er så troværdig som muligt.

»Det interessante ved de nye store spil er den medskyldighed, de er begyndt at skabe«

Før i tiden handlede det om at slå skurken ihjel, når du spillede computerspil. I dag skal du overveje, om du vil skåne ham. For intelligente computerspil er begyndt at placere spillerne i svære, aktuelle dilemmaer, hvor de bliver stillet til ansvar for deres handlinger. Sådan et er ’Far Cry 5’, der udkommer 27. marts. Spiludvikleren håber, at spillerne tør udfordre deres egen moral og måske lære noget, de kan tage med ud i det virkelige liv. Det gør spillene kulturelt relevante, siger spileksperter. Og måske er det i virkeligheden kunst?

FOR ABONNENTER

Mary May Fairgrave er barejer i en lille by i Montana i det nordvestlige USA. Hun er født og opvokset i Hope County, men hun er vred over, at et religiøst mindretal de seneste par måneder er begyndt at få fat i lokalbefolkningen. Det er lykkedes en karismatisk mand at få folk med i sin religiøse kult med løftet om at kunne beskytte dem mod den omverden, der synes at gå op i limningen.

Eller ved brutalt at tvinge dem med vold.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden