Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
P
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Derfor jager så mange danskere drømmen i L.A.: »Det er kun en lille chance. Men den er større her«

I Los Angeles satser kreative mennesker alt på at gøre karriere inden for film, musik eller kunst. Nye danske initiativer vil hjælpe de håbefulde lidt på vej, mens andre på egen hånd kæmper for at overleve. Men ser man sig omkring, er Walk of Fames stjerner på fortovet slidte og beskidte, og byens skyggesider er nærmest lige så berømte som den glitrende overflade. Så hvorfor er det netop her, at danske støttekroner investeres i drømme om succes og berømmelse?

FOR ABONNENTER

Lyden af en insisterende politihelikopter bliver lavere, da Jesper Ankarfeldt lukker døren til altanen. Sollyset gemmes væk bag tunge gardiner, og han slukker den brusende aircondition. Der gøres klar til indspilning.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden