0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Hele Danmarks pornogangster er tilbage: »»Har du nakket en, L:Ron:Harald?«, spørger de. Og så kan jeg ikke nænne at sige til dem, at jeg bare er lidt trist indeni«

I 1998 bragede Lars Jensen aka L:Ron:Harald igennem med et hidtil uset grænseoverskridende tekstunivers. Den selvudnævnte fisseminister væltede sig i tunede biler, våben og silikonebryster i musikvideoerne, men inde bag gangsterfacaden gemte der sig en følsom sønderjyde på antidepressiv medicin og anerkendelsesjagt. Siden gennembruddet har Lars Jensens tilværelse været lidt op og meget ned, men 14. juni gør den 53-årige rapper comeback efter 10 års radiotavshed.

FOR ABONNENTER

»Jeg fattede simpelthen ikke, hvad der skete. Jeg havde det, som om jeg havde siddet til en julefrokost og fortalt en sjofel vittighed til sidemanden, som så havde fortalt den videre til et par andre, der havde sagt de til resten af bordet, og lige pludselig skulle jeg så rejse mig op og fortælle den til hele landet«, fortæller han.

Få Politiken hver weekend i 3 måneder

Sæt julen på pause, og fordyb dig i en verden af nyheder.

Læs mere

Annonce