0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Branco slap med skrækken efter et drabsforsøg, hvor 15 skarpe skud blev affyret på klods hold mod ham, mens han sad i en bil. Episoden k ham til at gøre op med den rå og livstruende underverden, som formede hans ungdom - og i stedet satse helhjertet på musikken.

Der blev skudt 15 skud mod sommerens danske hitmusiker: »Du kan helbrede dig selv, hvis du spørger mig. Og det er dét, jeg er i gang med i musikken«

For et år siden blev der skudt mod rapperen Branco. 15 skud på klos hold. Det var der, han for alvor indså, at han måtte ud af det miljø på Vestegnen, han var vokset op i, og satse på musikken. Nu har han udgivet sommerens store hitalbum, ’Baba Business’, der skubbede Bruce Springsteen og Madonna til side og gik direkte ind på førstepladsen på den danske hitliste i flere uger. Her fortæller Branco for første gang sin historie til en avis.

FOR ABONNENTER

Vi sidder hos hans pladeselskab i det indre København og har udsigt over byens tage. Kongens Have vælder grønt frem for enden af en gade. Med guldkæder og dyrt mærketøj ligner Branco det, han er i dag: en ualmindelig succesfuld rapstjerne.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Mere fra os

Annonce