0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Musik i Lejet tiltrækker mange unge mennesker, som ofte leje sommerhuse i området under festivalen, hvor de griller og hygger, inden musikken går i gang. Kristoffer Hari (i midten) og hans venner har ikke et sommerhus, så de sover i bilen.

I Tisvildeleje og på Vorbasse Marked: På jagt efter den gode fest og damer

I Danmark er sommer lig med byfest. I Tisvildeleje i Nordsjælland fester Kristoffer med sine venner og rosé på stranden. I Vorbasse syd for Billund mødes Simon med sine folkeskolevenner og drikker af en ølbong. Festerne ser forskellige ud i øst og vest, men i sidste ende er de to fyre kommet for det samme.

FOR ABONNENTER

På stranden i Tisvildeleje drikker en gruppe fyre hvidvin af store vinglas. De sidder i stribede strandstole iført shorts og bare overkroppe.

»Drengene«, som de selv omtaler sig selv, er i starten af 20’erne og yderst veltrænede. En er svømmer på højt plan, og en anden er Danmarks hurtigste løber på 100 meter, Kristoffer Hari.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA