0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Karen Fastrup. Som Politiken-abonnent kan du ubegrænset dele artikler med dine venner og familie.

Næste:
Næste:
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

»Jeg kan ikke holde ud at se på din store røv!«, brølede han: Bestsellerforfatter skriver om psykisk sygdom, om skam - og om en far, der væmmedes ved at se på sin teenagedatter

Forfatter Karen Fastrup bliver rost for at tale åbent om psykisk sygdom – i sine mange foredrag og i den autofiktive roman ’Hungerhjerte’. Men under det ene tabu bor et andet. Om en skadelig opvækst i en ituslået familie. Om en stærk seksualitet, som nægtede at blive holdt nede. Og om en ung piges skam over sin nye krop og de former, hendes far væmmedes ved at kigge på. »Skammen er potent«, siger forfatteren, der er gået ind i det mest smertefulde for at skabe sin kunst. Og for at sætte sig selv fri.

FOR ABONNENTER

Karen bevæger sig igennem stuen. Der er helt stille, og hun ser ikke farens ansigt ændre sig.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden