0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Stjernefotografen Jan Grarup har en sort bog med navne på alle sine fjender: »Jeg kan blive en modbydelig satan på den konto. Virkelig«

Den prisbelønnede reportagefotograf Jan Grarup bliver beskyldt for at være besværlig og for at skifte sine venner ud regelmæssigt. Han bliver også kritiseret for fortsat at sætte livet på spil, selv om tre af hans fire børn allerede har mistet deres mor. Han taler gerne om det hele, også om sit alkoholmisbrug, faktisk må vi spørge Jan Grarup om det meste. Og låne hans udstyr, når han skal fotograferes.

FOR ABONNENTER

En god ven beskriver ham sådan her for mig: At være sammen med Jan Grarup giver dig en følelse af at vokse og blive mere handlekraftig som person. Hans energi og opmærksomhed får dig til at tro, at du kan opnå, hvad du sætter dig for. At der ikke er nogen grænser.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.