0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

AnnMari Max Hansens øjne fanger lyset fra scenen. Lige om lidt går hun for aller første gang i 18 år ind foran publikum. Hun er opmærksom og parat - en form for øget bevidsthed. Hun ved, hun skal præstere.

I 2002 var stjerneskuespilleren så presset, at hun skred fra det hele: Sådan ser man ud, to sekunder inden man for første gang i knap 18 år går ind foran et publikum

Skuespilleren AnnMari Max Hansen kunne pludselig ikke finde sig selv i sit arbejde. Hun fik stress og angst og valgte at skifte retning i livet i en alder af 48 år. Hun svor, hun aldrig ville vende tilbage til scenen. Nu står hun alligevel som Golde i Det Ny Teaters version af ’Spillemand på en tagryg’. Men hvorfor vende tilbage til et afsluttet kapitel af sit liv?

FOR ABONNENTER

»Jeg kan stadig huske fornemmelsen af at sidde, som om der var en kold kniv boret dybt ind i maven, da jeg var kommet ud i min bil efter at være blevet løst fra den sidste kontrakt. Først ville teaterdirektøren ikke hjælpe mig. Jeg havde skrevet under på en kontrakt, sagde han. Men hvis jeg fortsætter, bliver jeg syg, svarede jeg. Og det forstod han. Men at sidde der og vide, at det endegyldigt var slut, var chokerende«, siger AnnMari Max Hansen i dag.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?