0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Hjalmer Larsen om sidste gang han så sin far spille: »Efter showet kom han ned fra scenen og så helt overrasket ud, da han sagde: »Hjalmer, de kender dig jo alle sammen«

Ligesom de fleste unge musikere i tyverne, er Hjalmer Larsen en drømmer. Han drømmer om udsolgte koncerter, store scener, søde kvinder og evig ungdom. Men indimellem er det svært at holde fast i drømmen, når »livet har ramt én så meget, som det fucking kan«. 2019 er både året, hvor Hjalmer modtog sin første guldplade, og det første år, han har skullet opleve uden sin far, Kim Larsen. Nu udkommer hans debutalbum, der handler om det der sted, som er svært at placere, når man står lige midt imellem drømmen og sorgen.

FOR ABONNENTER

»Men samtidig går jeg rundt med den her enorme sorg, der ikke forsvinder på noget som helst tidspunkt. Og de to følelser skal finde en måde at leve sammen på«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.