0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Er podcastens frontløber ved at gå til i tom fortællefedme? Third Ears nye podcast er indpakning uden indhold

Third Ear har triumferet med veldrejede lydfortællinger som ’Kvinden med den tunge kuffert’ og mestrer mediets greb, men i mysteriet om ’Guldringens forbandelse’ i et caribisk ferieparadis’ er der nærmest ingenting bag den ferme indpakning.

FOR ABONNENTER

Det var egentlig af egen drift, kun til indvortes brug og uden tanke på at skulle anmelde, at jeg for en måneds tid siden tegnede gratis prøveabonnement på den nye podcastplatform Podimo. Men jeg havde svært ved at finde noget, jeg orkede. For ærlig talt: Jeg hører altså ikke podcast for at få endnu mere af det, som allerede er smurt ud over de fleste andre billed-, lyd- og bogflader i tykke lag af sikre satsninger og redaktionel gentagelsestvang.

Altså, hvad skal jeg med: Mere Hella Joof? Mere Ane Cortzen? Mere Puk Elgård, Jonathan Spang og Joan Ørting? Nu mangler vi snart kun brødrene Lund Madsen, så kan alle Mediedanmarks faste omkvæd endelig køre i båndsløjfe. Også på podcast.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.