Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Det er ikke kun Gud, der kan være svær at finde på Niels Bohr Instituttet, når man som pensioneret professor i højenergifysik Holger Bech Nielsen er »blevet smidt ud« at sit gamle kontor og endnu ikke er rykket ind i det nye. Det er også en fysisk udfordring bare at finde et sted at gennemføre interviewet om vores besynderlige verden, som han beskriver i bogen 'Teorien om alt'.

Holger Bech Nielsen skyder stolen bagud, går op til tavlen og tager et stykke kridt, da jeg stiller det spørgsmål, jeg har glædet mig allermest til at få svar på

De gætter løs, fysikerne. Tager næsten altid fejl. Og er langtfra sikre på, hvad de egentlig ved om universet. Som i øvrigt ser ud til at være fladt. Hvis det altså overhovedet findes. Vi forsøger at forstå bare en smule af, hvad den bogaktuelle professor i højenergifysik Holger Bech Nielsen siger om den mærkelige verden, vi (måske) lever i.

FOR ABONNENTER

Hvad er solitoner, spørger jeg begavet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden