0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Fotokunstneren Lina Hashim tvinger sig til at overskride sine egne grænser for bedre at kunne forstå det, hun med sin kunst undersøger. Denne gang er det sort magi.

»Det har krævet et kig ind i galskaben«: Hun har brugt årevis på at undersøge islams forhold til sort magi

For tiden leder Lina Hashim efter ægte kattetunger på glas. Dem skal hun bruge til en islamisk ceremoni, en del af hendes nye værk, ’The Touch’, om sort magi og forbandelser. Siden hun var barn, har Lina Hashim udforsket og udfordret islams etablerede sandheder, og nu er tiden kommet til forbandelserne. Også den, der måske har ramt hende selv.

FOR ABONNENTER

Den dans, hun nu har øvet i snart et år, er en del af ’The Touch’, et performativt værk, hun laver i samarbejde med teatret Sort/Hvid. I et miks af foredrag, dans og udstilling skal Lina Hashim fra den nye premieredato, 23. september, undersøge islams forhold til sort magi og forbandelser.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.