0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Nanna Navntoft
Arkivfoto: Nanna Navntoft

Puk Damsgård bor i en region, hvor man er vant til store forandringer og pludselige omvæltninger. Når hun fra Kairo digitalt følger med i livet i Danmark, er det svært for hende ikke at more sig en lillebitte smule over hamstring af f.eks. toiletpapir. Her er hun fotograferet i Egypten i 2017.

Puk Damsgård: Nogle gange må jeg lægge min mobiltelefon ind i mikroovnen

Normalt rejser DR’s korrespondent Puk Damsgård rundt i Mellemøsten for at rapportere om både krig og hverdagsliv i regionen. Men i de seneste 14 dage har hun haft stuearrest i sin have i Kairo med sin mand, sine to katte og sin hypokondri som eneste selskab.

FOR ABONNENTER

Da Puk Damsgård i weekenden 7.-8. marts var på besøg i Danmark, var stemningen stadig: »Ha-ha, skal vi give kram eller albue?«. Da hun om mandagen tog videre til Amsterdam, gik folk rundt med deres ski i lufthavnen og var på vej på skiferie. ​

To dage senere landede hun i sin hjemby, Kairo, iført et mundbind, hun havde tigget sig til hos en somalisk læge, der var på konference i Amsterdam. I lufthavnen i Kairo var stemningen anderledes. Her fik hun både taget sin temperatur og blev bedt om at skrive ned, hvor hun havde siddet i flyet, så de kunne spore hende, hvis der var coronasmittede om bord.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce