0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Joachim Wall er pensioneret pressefotograf. Ingrid Wall er journalist og arbejder fortsat nogle få timer om ugen. Og hunden Iso den eneste, som selv har en rolle i tv-serien ’Efterforskningen’, som Tobias Lindholm (tv.) har skrevet manuskript til og instrueret.

Der er én historie, Kim Walls forældre gerne vil fortælle

I tre år har Ingrid og Joachim Wall bevidst undladt at tale offentligt om andet end deres datter Kim Walls arbejde som journalist og til nød om sorgen over tabet af hende. Og har konsekvent afvist at deltage i bøger, film og dokumentarer om drabet. Vi besøgte dem i deres hjem i Sydsverige sammen med instruktøren bag en ny dansk tv-fiktionsserie om opklaringen af mordet for at spørge, hvad der fik dem til at sige ja denne gang.

FOR ABONNENTER

»Vi kunne simpelthen ikke få nok. Der var hverken et medie eller nogen, der sad og klikkede hjemme ved skærmen, der ikke gik for langt. Ingen af os kan moralsk sige: Den klarede vi sgu til UG. For vi blev alle sammen tiltrukket af det mørke«.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden