0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Mikkel Hørlyck. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

»Vi er hele tiden klar over, at vi arbejder for noget, der er meget større end os selv. Det er sådan, vi opfatter det. Guds projekt er meget større end vores«, siger søster Maria Lioba.

Stort interview: Som ung var hun designer. Nu lever hun som nonne på Frederiksberg

Søster Maria Lioba har arbejdet som designer for Royal Copenhagen, læst humaniora på RUC og været postsorterer. I dag lever hun som ordenssøster i Sankt Lioba Kloster på Frederiksberg. Hun har opgivet børn, karriere, familie, sex og privatforbrug for at leve et liv sammen med Gud. Søstrene er »på en måde altid i karantæne«, som hun siger, coronakrise eller ej. Men hvorfor vælger nogle kvinder i dag at gå i kloster? Det spørger vi dem om i ny serie.

FOR ABONNENTER

Han kender selv svaret på sit spørgsmål. Det samme gør de fem kvinder, der sidder bag ham. De har valgt at leve som nonner i Sankt Lioba Kloster, som kirken er bygget sammen med.

En af kvinderne er søster Maria Lioba, der for knap 11 år siden valgte at gå i kloster.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil