0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

De behårede kvinder – kvindekampen der klæber sig til kroppen. Tre kvinder med hver deres årsag til at lade al kropsbehåring være – selvom det kan føre til ubehagelige blikke, konfrontationer og afvisninger. Cecilie Philippa.

Kropsbehåring på kvinder vækker debat og forargelse. Bare for at være der

Hår på benene. Under armene. På overlæben. Mellem ballerne. Fra navlen ned til kønsdelene. Det er er helt naturligt. Men når det sidder på kvinder, provokerer det. Det ved en række unge danske kvinder, der på sociale medier viser deres kroppe, som de er, og som kæmper for retten til at se ud, som de ønsker, med den kropsbehåring, kvinder helt naturligt har.

FOR ABONNENTER

17-årige Clara har eksempelvis fået at vide, at hun ligner en abe, og en fyr har ganske enkelt bedt hende barbere sig, hvis han skulle have lyst til at være sammen med hende.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.