0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

Prisbelønnet podcast begyndte som en parodi på Radio Loud: »Vi siger jo ikke, at hele Jylland er gennemkorrupt ... men der er bare nogle ting, der kan lade sig gøre derovre«

Deres podcast begyndte som en parodi på Radio Loud. Historien om to jyske radioamatører fra den fiktive provinsby Skuldborg, som koldstarter en landsdækkende radiostation. Med offentlige midler. Og nul talent. Politiken var med, mens skuespillerne Brian Lykke og Kasper Nielsen optog deres prisbelønnede satireserie. Det er dem, der styrer showet. Med vreden over Radio24syvs lukning som benzin. Og med deres tidligere kanalchefer, Mads Brügger og Mikael Bertelsen, i sidevognen.

FOR ABONNENTER

Jeg havde fået anbefalet en podcast, som både skulle være morsom og handle om tilblivelsen af en ny, fiktiv radiostation, R8dio, og da jeg havde hørt halvdelen af første afsnit, summede mit mellemgulv som et kultur- og multihus i provinsen under det årlige karneval.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

For abonnenter

Annonce