0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Creation Records
Foto: Creation Records

For de fleste mennesker ligner det et sløret billede taget af en doven fotograf uden trang til at stille skarpt. Men for fans af alternativ rock er det her et hovedværk i rockhistorien. 'Loveless' af My Bloody Valentine udkom i 1991. Herefter gik der 22 år, før bandet udgav deres næste album.

Efter blot tre plader på 25 år: Pandemien giver hemmelighedsfuld legende lyst til at tale

Han er en af rockhistoriens mest sagnomspundne eneboere, der har tilbragt størstedelen af sin karriere i ly for omverdenen. Nu har coronakrisen ikke alene givet Kevin Shields fra det irske støjrockband My Bloody Valentine lyst til at tale. I denne uge udkom bandets kanoniserede bagkatalog digitalt. Og bandets første nye album i otte år kommer senere i år. Måske.

FOR ABONNENTER

I år er det 30 år siden, ’Loveless’ udkom. Indtil for ganske nylig måtte man hive pladen frem på enten cd eller vinyl for at høre den. My Bloody Valentines musik har glimret ved sit fravær på streamingtjenesterne. Men i denne uge udkom hele det kanoniserede bagkatalog digitalt. Og for første gang i 8 år er der også en ny plade på vej. Efter mange år tilbragt i et selvvalgt skjul er det slut med at lege gemmeleg. My Bloody Valentine gider ikke være eksklusive mere. Og ja, »den her coronavirusting«, som Kevin Shields kalder pandemien, har spillet en rolle.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce