0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jesper Houborg
Foto: Jesper Houborg

Det trak overskrifter, da Manu Sareen for nylig begyndte at uddanne sig til sexolog hos Joan Ørting. Han ser det selv som en naturlig overbygning til sin coach-virksomhed. »Det giver en ekstra dimension på forståelsen af andre mennesker«.

»Min hjerne forfører mig«

Børnebogsforfatter, coach, minister. Manu Sareen er mester i zappe fra det ene til det andet. Han bliver hurtigt rastløs, kan allerbedst lide smagen af nyt, af sjovt. Og han kommer til at tale, før han har tænkt sig om, sige ja til noget, han måske burde sig nej til. Sådan har det været hele livet, men for nylig fik han papir på, hvorfor det forholder sig sådan. Og har skrevet en bog om det. I sin nye bog ’Hører du overhovedet efter?!’ fortæller han om at leve med adhd.

FOR ABONNENTER

Han stikker øjnene ud på sig selv i rollen som Ødipus på DR i bedste sendetid og giver gode råd i ’Sara & Monopolet’. Og når man zapper forbi ’Aftenshowet’ en tilfældig onsdag aften, hvem sidder så der på skærmen og fortæller om coronasituationen i Indien? Manu Sareen.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

  • Sanne Vils Axelsen

    Masserne & Magten

    Henter…

    Tør regeringen stoppe sygeplejerske-strejken, er der faktisk folkemøde og er store S ved at blive lille s?

  • Finn Frandsen
    <