0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Inez Gavilanes kom i det udsatte boligområde Blokhaven i Skovlund, da hun var teenager. Det har sat sig i hende i en grad, så hun i dag arbejder med at hjælpe samfundets mindst privilegerede tilbage på skinnerne og nu har udgivet en ungdomsroman om at vokse op i samfundets marginaler.

Forfatter bruger sin egen baggrund til at udstille middelklassens hykleri: »Nogle var hårde i filten, andre kom i luderstøvlen helt op til balden«

Inez Gavilanes får i sin debutroman afløb for sin frustration over den middelklasse, der fordømmer folk i belastede boligområder, imens de selv kører for stærkt og svindler lidt med forsikringen.

FOR ABONNENTER

I ungdomsromanen ’Måske i morgen’ har teenagepigen Lulu sin faste gang i Blokhaven. Her finder hun fred fra sin psykisk syge mor, hun ser gangsterfilm, ryger joints, drikker vodka med Sprite og får farvet sit hår mørkt med hjemmefarve – imens hendes problemer bare vokser.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce