0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Framegrab fra ‘For One Night Only', TV 2
Foto: Framegrab fra ‘For One Night Only', TV 2

Hele den økonomiske og kulturelle topledelse er med Merete Eldrup på scenen. Her ses den nuværende administrerende direktør på TV 2, Anne Engdal Stig Andersen sammen med Michael Dyrby, der i dag er chefredaktør på B.T.

Musikvideo med topledelsen vil i fremtiden stå som det værk, der fortæller historien om TV 2

Den seneste uge har en intern video fra 2013 med ledende TV 2-medarbejdere fået nyt liv på sociale medier. Videoen, hvor blandt andre Jes Dorph-Petersen, Anne Engdal Stig Christensen og Michael Dyrby opfordrer til fest, vil for eftertiden stå som værket, der fortalte historien om TV 2, skriver film- og tv-redaktør Kristoffer Hegnsvad i denne kommentar.

FOR ABONNENTER

Fra skoleafslutning til julefrokost er årsrevyen, festsangen, den lille sketch, der skal få alle til at grine, en tradition som optakt til fest – og det er samtidig stedet, hvor eleven, praktikanten eller den menige medarbejder kan få lov at stikke lidt til cheferne, og cheferne må bare æde den.

Så er der steder, hvor man glemmer, at den lille flig af legitimitet, der findes i traditionen, er, at kritikken kommer nedefra og op. TV 2 ligner et af de glemsomme steder, når man genser deres interne festvideo fra 2013.

Få et halvt år til halv pris


Få dit daglige nyhedsoverblik, baggrund og perspektiv på de historiske øjeblikke i 2022.

Giv mig et halvt år til halv pris

Annonce

Læs mere

For abonnenter

Annonce