0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ny aviskrig er brudt ud i Vejle: »Jeg holder øje med dem time for time«

Flere af landets største mediehuse har fået lokaljournalistisk blod på tanden. I Vejle betyder det, at Vejle Amts Folkeblad har fået selskab fra Jyllands-Postens nye satsning JP Lokal. Men der er ikke plads til to, lyder det fra chefredaktøren på byens etablerede avis, der forsikrer om, at han nok skal vinde den lokaljournalistiske krig.

FOR ABONNENTER

Flemming Linnebjerg er lokalredaktør på Vejles nye lokalmedie, JP Vejle, der for godt en måned siden gik i luften. Men med kun tre ansatte journalister bruger han meget af sin tid på interview ude i byen. Denne onsdag skal han snakke med to ansatte i brudekjoleforretningen Panayotis. Her har de ansatte efter hårde coronatider haft en fælles ’hyggedag’, støttet af Velliv Foreningen i anledning af Danmarks Mentale Sundhedsdag. Deres dag omfattede indtagelse af landets efter sigende bedste bøfsandwich, og de fortæller lystigt om deres dag til journalisten fra det nye lokalmedie.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

For abonnenter

Annonce