0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kokken bag hypet madfilm: »Den udstiller jo de privilegeredes grådighed«

Satiren ’The Menu’ bliver set som et billede på på en problematisk gourmetbranche. Men i virkeligheden udstiller den presset fra medier og gæster, siger kokken bag filmens retter.

FOR ABONNENTER

I gyserkomedien ’The Menu’ bliver et dekadent restaurantbesøg serveret i en blodrød sovs af humor og gourmetlir.

Filmen handler om en manisk stjernekok, der på en afsides ø iscenesætter et grotesk måltid, og den er blevet en del af en ophedet debat om den gastronomiske scenes fremtid.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.

Annonce