0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Agnete Schlichtkrull
Foto: Agnete Schlichtkrull

Når Stephanie Surrugue er sammen med mennesker med økonomisk eller kulturel stamtavle, får hun altid lyst til at sige noget Greve-agtigt. Det skyldes blandt andet hendes egne fordomme om overklassen, siger hun.

Stephanie Surrugue: »Det er derfor, jeg er endt med at møde en mand, der kommer fra Albertslund«

DR-korrespondent Stephanie Surrugue er vokset op med, at alt, hvad man har, kan forsvinde meget hurtigt. Derfor har hun hele sit voksenliv levet i en kuffert, som hun først pakkede ud for halvandet år siden, fortæller hun i interviewserien ’Klasse er tilbage’.

FOR ABONNENTER

Da Stephanie Surrugue var lille, pakkede familien hver sommer Ladaen og kørte fra Hvidovre til Paris for at besøge farens franske familie. Da hun blev lidt større, var det en Opel Kadett, der blev pakket. Og da hun blev 10-12 år, fik de råd til at flyve på den årlige familierejse.

»Der var ikke andre ferier end den. Men da jeg blev teenager, skulle mine forældre pludselig til Den Dominikanske Republik på charterrejse. Så har man altså lavet en social klatretur, der er til at få øje på«, siger DR’s 46-årige korrespondent, der er den første student i sin familie.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.

Annonce

Læs mere