0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Tage Christensen (arkiv)
Foto: Tage Christensen (arkiv)

Løvejægersken, kaffefarmeren og forfatteren Karen Blixen blev i 1935 interviewet i Politiken i forbindelse med udgivelsen af 'Syv fantastiske fortællinger' på dansk.

Læs Politikens interview med Karen Blixen fra 1935: »Englænderne var bange for at lade Masaierne kæmpe, fordi de vilde opdage, at man kunde slaa hvide Folk ihjel ustraffet«

Tag med på tidsrejse: I dette interview fra 1935 taler 50-årige Karen Blixen »med stenkulsøjne spruttende af liv« om, at hun helt fra barnsben har moret sig med at finde på historier – og om at hun skrev sin debut på engelsk, fordi hun ikke troede på, at danskerne ville være interesserede i ’Syv fantastiske fortællinger’.

FOR ABONNENTER

Guld fra arkivet. I anledning af sommeren inviterer vi med på en tidsrejse, hvor du kan møde fem af de mest markante danske forfattere fra det 20. århundrede. Læs interview med Karen Blixen, Tove Ditlevsen, Vita Andersen, Michael Strunge og Jan Sonnergaard bragt i Politiken op til eller lige efter deres gennembrud.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu