0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Celeste Sloman/Ritzau Scanpix
Foto: Celeste Sloman/Ritzau Scanpix

Den 31-årige vietnamesisk-amerikanske digter Ocean Vuon er prisvindende bestsellerforfatter og har med ’Vi er kortvarigt smukke her på jorden’ ifølge anmelderne ikke alene skrevet en fantastisk bog, men også et anderledes bud på den næste store amerikanske roman.

Prisbelønnet forfatter: »Alle på min alder kender nogen, der er døde af en overdosis«

Den 31-årige vietnamesisk-amerikanske digter Ocean Vuong blev født som søn af en fattig frisør i Ho Chi Minh City. I dag er han prisvindende bestsellerforfatter og har med ’Vi er kortvarigt smukke her på jorden’ ifølge anmelderne ikke alene skrevet en fantastisk bog, men også et anderledes bud på den næste store amerikanske roman. Vi ringede til ham for at høre, hvad han mener om USA i dag.

FOR ABONNENTER

Det var luftvåbnets Thunderbirds og marinens Blue Angels, der hyldede det hårdt pressede amerikanske sundhedspersonale, og nede på gaderne stod folk med mobiltelefonerne fremme og modtog eskadrillerne med klapsalver og jubelråb. »Yeah!«, kan man høre, når man ser videoer af flyopvisningen på internettet. »Wuhu!«.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu