0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

To fædre fik nok: »Alfons Åbergs far er 36 og ryger pibe! Det er fandme ikke sådan, jeg er«

To fædre fik nok af, at mødre spillede hovedrollen i de børnebøger, de kværnede igennem med deres unger. De besluttede at skrive deres egne – med far i fokus. Ikke en passiv Alfons Åberg-far, men en sjov, legesyg og moderne far, der naturligvis tager sin tørn i familien. Nu er de aktuelle med nummer 8 i hitserien om ’Sallys far’.

FOR ABONNENTER

Bog nummer 8 i serien, ’Sallys far har mandeinfluenza’, er netop udkommet. Bøgerne suser hen over udlånsdisken på børnebiblioteker, bliver ivrigt hørt som lydbøger og er oversat til svensk og polsk – også af det publikum har portrættet af familieliv på Nørrebro i København fået en flot modtagelse. Thomas Brunstrøm lever i dag stort set af at skrive om Sallys far, mens tegner Thomas Christoffersen, der som hovedbeskæftigelse laver animationsfilm som ’Ternet Ninja’, kæmper med at presse tegninger til to ’Sallys far’-bøger ind om året.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

Podcasts