0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Hjælp! Vi er på røven: Den kejtede teenager blev født lige før lukketid

Nabolagets venlige Spider-Man har udviklet sig fra morsomt indslag til globalt superbrand og er blevet en af verdens vigtigste superhelte. Vi tegner et fødselsdagsportræt af teenageren, der fylder 60, og anmelder genudgivelsen af de første syv numre.

FOR ABONNENTER

Forlægger-, forfatter- og redaktørpioneren Stan Lee havde fået en løs idé, som han satte den unge tegner Steve Ditko til at realisere. Resultatet blev en historie om high school-eleven Peter Parker, der bliver bidt af en radioaktiv edderkop og får superevner. Dermed var en af verdens vigtigste superhelte født, og mens ’Amazing Fantasy’ lukkede ned, blev det begyndelsen på en utrolig sejrsgang for ’The Amazing Spider-Man’, der året efter fik sit helt eget blad.

Så blev valget endelig udskrevet...

Vi giver dig en magtkritisk, nuanceret og dybdegående dækning af folketingsvalget. Hvis du er i tvivl, kan du blive klædt på til at træffe det rigtige valg i stemmeboksen.

Eller prøv vores valgkampstilbud:
Spar 50 % hver måned i 6 måneder