0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Forfatter har været søvnløs i 18 år: »Jeg synes, det var flovt«

Mere end 6.500 aftener har den norske forfatter og musiker Anders Bortne ikke vidst, hvad natten ville bringe. Om det ville blive til halvanden, tre eller magiske fem timers søvn. Det er 18 år siden, han mistede evnen til bare at bruge nætterne til at sove. Nu har han – måske – fundet en løsning. Mandag udkommer hans bog ’Søvnløs’ på dansk. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

FOR ABONNENTER

I al diskretion har han gennem årene spist sovepiller, gået til søvnyoga, taget urtemedicin, gået til hypnose og begrænset sit kaffeindtag. Han er flyttet på landet og ind til Oslo igen i et forsøg på at løse problemet. Og han har endda overvejet at følge nogle af de hundredvis af velmente råd fra sin omgangskreds om at tage ud i en jagthytte og onanere og drikke mælk for at komme til at sove.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden