0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

»Noget af det, jeg stiller spørgsmålstegn ved i min bog, er, hvor meget kvinder bliver bedømt på deres udseende og på, hvorvidt de er sexede eller ej. Fuck, at du har taget en Ph.d eller vundet guld i fodbold, det er ligegyldigt, du skal bare se godt ud«, siger forfatteren.

Skaterliv og sex. Vold og veninder: Sarah Engell skriver nogle af de mest rystende ungdomsromaner på dansk

Selvskade, cyber-mobning og selvmord er temaerne i nogle af de mest roste danske ungdomsbøger. Forfatter Sarah Engell stikker en syl ind i teenageårenes mest smertefulde områder.

FOR ABONNENTER

Men inde på et lille kontor sidder en forfatter, som skriver om unge, der konkurrerer om at skære dybe sår i sig selv, om unge, der bliver mobbet så voldsomt på nettet, at de ender med at tage deres liv, og om unge, der bliver voldtaget af ældre. For når barndommens glade dage med farvemættede billedbøger og skægge eventyr er forbi, venter ungdommen med alle dens mulige smertepunkter. Efter ’Find Holger’ og ’Frost’ venter Sarah Engell, sådan lidt hårdt trukket op.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce