0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Romandebutant tager dig med ind i bøssesaunaen: »Den åbne tilgang til sex synes jeg er smuk og noget, som majoritets-samfundet kunne lære noget af«

I ’Sauna’ mødes mænd for at have sex. Det er magisk og kaotisk og noget, som majoritetssamfundet kunne lære noget af, mener forfatteren Mads Ananda Lodahl. Han vil ikke tolereres, han vil værdsættes.

FOR ABONNENTER

Mads Ananda Lodahl har skrevet en roman, ’Sauna’ hedder den, og forfatteren kalder den: »En på mange måder helt klassisk kærlighedshistorie. En historie om to mennesker, Johan og William, der forelsker sig i hinanden og så kommer i klemme i noget, der er større end dem selv. Samtidig er det også en roman, der foregår i et specifikt miljø med nogle specifikke personer, som ikke er så klassiske«.

Det ikke så klassiske er en bøssesauna og de gæster, der besøger den, og romanen udkom i sidste uge på Gyldendal. Vores anmelder Benedicte Gui de Thurah Huang var begejstret og skrev blandt andet, at bogen: »kan ryste den heteroseksuelle verdensorden«.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.